Voor vragen en advies kunt u bellen naar 0735994039 of mailen naar info@elegant-hedel.nl

wat te doen tegen droogtelijntjes

Droogtelijntjes zijn geen echte rimpels maar meer nerfjes in de huid. Duidelijke signalen dat je huid een vochttekort heeft. Normaal gesproken zijn er genoeg huideigen vetten aanwezig in je bovenste huidlaag die je huid beschermen tegen vochtverlies. Door allerlei omstandigheden (ziekte, slechte huidverzorging, droge lucht) kan dit vetgehalte dalen. Hierdoor wordt de huid droog en craqueléachtig.

Wil je snel van je droogtelijntjes en droge huid af dan is het belangrijk om producten te gebruiken die het vochtvasthoudend vermogen van je huid versterken.

Reinig 2x per dag de huid hydrofiel. Hydrofiel reinigen betekent dat de producten die je daarbij gebruikt met water mengbaar zijn, zonder te schuimen. Dit zorgt ervoor dat de huid diepgaand gereinigd wordt op een heel milde en effectieve wijze en vooral: zonder uit te drogen! Hierdoor blijft de natuurlijke huidbarrière intact en voelt de huid na het reinigen zacht, fris en comfortabel aan. Het gebruik van watjes, tissues of sponzen kun je achterwege laten. Vuil en make-up hopen zich gedurende de dag op in de poriën, en door het gebruik van bijvoorbeeld een watje verstop je juist de poriën in plaats het goed te schoon te maken. Je gezicht simpelweg wassen is de truc, net zoals oma dat vroeger deed!

Na het wassen met de milk gebruik je de lotion om de huid ontvankelijk te maken voor de verzorgende producten.

 De hannah Cleansing Milk en hannah Sensitive Skin Lotion zijn zachte producten die zorgen voor een goed gereinigde huid zodat daarna de crème goed kan worden opgenomen.

Bij droogtelijntjes is het belangrijk om een crème te smeren die het vocht- en vetgehalte snel hersteld.  de hannah 24Hour Skin Balancing is zo’n crème. 

De onderstaande werkstoffen zitten onder andere in deze herstellende crème:

Aloë Vera: Intensief vochtregulerend, draagt bij aan de huidregeneratie en bevordert een optimale celwerking. Fungeert tevens als een transporteur, waardoor ingrediënten diep in de huid kunnen dringen; Goudsbloem: Rijk aan vitaminen en eiwitten met een zuiverende werking. Werkt daarnaast kalmerend en weerstandsverhogend
Hyaluronzuur: Intensief hydraterend, tonifiërend en draagt bij aan de huidregeneratie en heeft een vochtbindend vermogen.
Jojoba olie: Intensief huidherstellende, plantaardige olie. Reguleert de pH-waarde en de natuurlijke zuurmantel, is turgorverhogend en tonifiërend. Verzacht de huid en verhoogt het penetratievermogen van het product; Kamille: Ontstekingsremmend, kalmerend en beschermend

Door de crème meerdere keren per dag te smeren krijgt je huid een optimale voeding waardoor de huidbarrière gezond en sterk blijft en minder vocht verliest.

Zo laat je de huid wennen aan het product en kan de huid ook gemakkelijk het product opnemen.

Alle bovenstaande producten zijn geschikt voor iedere huid.

Je merkt al snel het verschil en je droogtelijntjes zullen snel verdwijnen.

Wil je snel van je droogtelijntjes af, maak dan gebruik van de aanbieding die ik voor je heb en laat me weten wat het resultaat is, weet zeker dat je er blij mee bent.

Producten tegen droogtelijntjes